مرصاالکترونیک

مونتاژ  برد DIP در مرصا الکترونیک

روش های مختلف مونتاژ THD چه تفاوتی با هم دارد و کدام یک برای کار من مناسب تر است؟

مونتاژ دستی

در این روش لحیم کاری با هویه دستی انجام می شود. از روش دستی برای تعداد برد کم استفاده می شود. چون زمان آماده سازی اولیه دستگاه ها برای مونتاژ توجیه ندارد. در برخی موارد که درصد قطعات DIP به SMD خیلی کم باشد نیز از این روش استفاده می شود

حجم تولید ۱۰۰ الی ۱۰۰۰ عدد برد

مونتاژ با وان قلع

تولید حجم متوسط به بالا، برای بردهایی که در آن کاملا از قطعات DIP استفاده شده یا چیدمان قطعات SMD، مشکلی در ورود آنها به وان قلع ایجاد نمی کند، از این روش استفاده می کنیم.

حجم تولید ۱۰۰۰ الی ۵۰۰۰ عدد برد

مونتاژ ماشینی

برای مونتاژ قطعات DIP در حجم بالا به دلیل اینکه ورود به وان قلع باعث ریختن قطعات SMD می شود، از دستگاه Wavesolder و چسب مونتاژ برای تولید انبوه استفاده می کنیم. امکان اتصالی بین پایه ها در این روش بسیار کم است.

حجم تولید ۵۰۰۰ برد و بیشتر ...

نمونه کار های مونتاژ برد dip

پخش ویدیو

فرآیند مونتاژ برد DIP

۱

بررسی و تطبیق قطعات

۲

آماده سازی پیش تولید

۳

قطعه چینی

لحیم کاری

۴

کف چینی و شست و شو

۵

کنترل کیفی و بسته بندی

۶
پخش ویدیو

نحوه پیگیری سفارش

نظارت مستقیم و دائم بر روند اجرای پروژه حق مشتری است. به کمک سیستم رهگیری پروژه مرصا با ورود به پنل کاربری خود لحظه به لحظه بر روند پیشرفت تولید محصول خود نظارت کنید. در این ویدئو کوتاه چگونگی استفاده از پنل کاربری را می بینید.

نظرات مشتریان

مدیریت شرکت دورسو
مدیریت شرکت دورسو
Read More
شرکت مرصا با استفاده از تجهیزات مدرن و پیشرفته پیچیده ترین سفارش های مونتاژ برد dip را برای ما طراحی و از بهترین تامین کننده های ما بوده است.
مدیریت شرکت پارلار
مدیریت شرکت پارلار
Read More
بهترین تجربه همکاری ما با مجموعه مرصا بود که در کمترین زمان، سفارش های ثبت شده برای مونتاژ برد های dip را به ما تحویل دادند.
مدیریت پتسا صنعت
مدیریت پتسا صنعت
Read More
مرصا الکترونیک در زمینه تامین بردهای الکترونیکی و تحویل به موقع سفارشات بهترین شرکتی بود که با آن همکاری داشتیم چراکه ما را از سایر تولید کنندگان مونتاژ برد dip بی نیاز کرد.

مشاوره فنی رایگان

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

مشاوره فنی رایگان

مونتاژ برد DIP

مونتاژ برد DIP با دستگاه

روش های متفاوتی برای مونتاژ بردها وجود دارند. در مرحله طراحی باید به فرآیندی که برای مونتاژ استفاده می شود توجه داشت تا طراحی مناسب با تولید صورت گیرد. امروزه بیشتر برد ها SMD شده است، اما هنوز در برخی از آنها قطعات دیپ هم وجود دارد. بنابراین باید با روش مونتاژ برد DIP نیز آشنا باشید. در این مقاله به بررسی روش مونتاژ با اون (oven) در مقایسه با ویو سولدر(Wave Solder) می پردازیم و روش مناسب مونتاژ برد DIP را به شما نشان می دهیم.

 

انواع روش های مونتاژ DIP

  • مونتاژ دستی
  • مونتاژ با دستگاه به روش Reflow
  • مونتاژ برد DIP در وان قلع
  • مونتاژ برد DIP و SMD به وسیله دستگاه Wave Solder

اما چگونه متوجه شویم از کدام روش مونتاژ برد استفاده کنیم؟ این موضوع به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله شکل پدها، زمانی که برای این کار در اختیار دارید، جهت قطعات، نوع برد مدار چاپی و غیره. که با توجه به این موارد روش مناسب خود را انتخاب می کنیم.

مونتاژ بردهایی که قطعات آن تماماً DIP است

مونتاژ برد DIP بدون قطعات SMD نیز به سادگی در وان قلع انجام می شود. قطعات دیپ در یک رو چیده شده و کف برد پس از آغشته شدن به فلاکس، وارد وان قلع می شود.

مونتاژ برد DIP

مونتاژ بردهایی که قطعات آن تماماً DIP است

مونتاژ برد زمانی که پایه قطعات DIP سمت قطعات SMD  است

اما مشکل زمانی پیش می آید که سمتی دارای قطعات SMD دارای پایه های DIP هم باشد، اگر پس از مونتاژ SMD برد را وارد دستگاه وان قلع کنیم، منجر به ریزش قطعات در قلع مذاب خواهد شد. به این تصویر نگاه کنید:

فرآیند WaveSoldering

در این مدل برد ها از فرآیند WaveSoldering بجای فرآیند Reflow استفاده می کنیم.

روش wave solder

با روش مونتاژ با oven نمی توان قطعات دیپ را مونتاژ کرد به همین علت برای مونتاژ برد DIP  از ویو سولدر استفاده می کنیم. مزیت این روش این است که می توان تعداد زیادی برد مدار چاپی pcb را در زمان کمی مونتاژ کرد. این روش بیشتر زمانی کاربرد دارد که در برد هم قطعات smd و هم dip داریم.

در این صورت مراحل مونتاژ به شرح زیر است:

روش مونتاژ با oven

  1. آن سمت برد که تمام قطعات smd هستند به وسیله روش مونتاژ با اون، مونتاژ می شوند.
  2. سپس در سمت دیگر برد که قطعات smd و dip وجود دارند ابتدا قطعات smd توسط چسب چسبانده می شوند.
  3. قطعات dip هم داخل سوراخ های برد مدار چاپی pcb قرار می گیرند
  4. قطعاتی که با دست مونتاژ می شوند هم روی برد نصب می شوند
  5. قطعات smd که چسب زدیم، قطعات dip و قطعاتی که می خواهیم با دست مونتاژ کنیم داخل دستگاه ویو سولدر می رود و مونتاژ می شوند
  6. مونتاژ تست می شود.

استفاده  از ماده فلاکس

چرا از ماده فلاکس استفاده می کنیم؟ هدف اصلی استفاده از فلاکس این است که به وسیله پاک کردن و از بین بردن اکسیدها و ناخالصی ها، سطح مونتاژ  آماده شود. (هنگامی که فلزات در معرض هوا قرار می گیرند، اکسید می شوند که ممکن است باعث شود اتصالات خوب انجام نشود).

پیش گرمایش برد ها

در روش مونتاژ برد DIP با ویو سولدر، دمای دیگ مونتاز باید حدود 180 تا 220 درجه سانتی گراد تنظیم شود. ولی در روش ویو سولدر گرمای اولیه به برد داده می شود که حدود 80 تا 105 درجه سانتی گراد تنظیم می شود علت این کار این است که برد به طور پیوسته گرم شود تا به دمای مورد نظر برسد و شوک حرارتی به حداقل برسد و قلع سردی ناشی از سردی سطح برد کاهش یابد.

پیش گرمایش برد ها

آدرس مرصا

دفتر مرکزی: مشهد، مرکز رشد فناوری های پیشرفته 
کارخانه: شهرک صنعتی طوس، صنعت 13 
انبار تهران: بلوار کشاورز، مجاور هتل اسپیناس

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به مرصا الکترونیک می باشد.

پشتیبان سایت هستم